Hogyan rendelhetek?

Rendelés menete

Először is regisztrálj az oldalra, ha még nem tetted.
A regisztráció után kapsz egy megerősítő e-mailt amit vissza kell igazolnod. Erre azért van szükség, hogy biztos jó mail címmel regisztrálj és megkapd a visszaigazolásokat a rendelésedről. Ennek a mailnek a segítségével fogod tudni megadni a jelszavadat is. Ha nem találod meg a visszaigazoló mailt, akkor nézd meg a SPAM mappát, illetve Gmail esetén érdemes megnézni a Promociók fület is. A rendszer a regisztráció végeztével (ki is írja) MINDEN esetben elküldi a visszaigazolást.

Regisztráció után két féle rendelésre van lehetőséged:

Napi rendelés:

Minden nap 20 óráig adhatod le a következő napra vonatkozó rendelésed. Csak az a'la carte ételekre vonatkozik ez a határidő. A menürendelésnek más rendelési időpontja van, azt lejjebb találod meg. Egyszerre akár több napra is. Egyszerűen válaszd ki a napot felül, válogasd össze az ételeket, tedd a kosaradba, majd a pénztárban add le a rendelésed. Az általad megadott szállítási címre szállítjuk ki az ételed másnap 8 és 13 óra között.
Futáraink a rendeléseket körzetenként szállítják, előre megtervezett útvonalon ezért sajnos a kiszállítás időpontjára vonatkozó egyedi igényeket nem tudunk teljesíteni.
Cím módosítást előző délután 16 óráig tudunk elfogadni kizárólag írásban a rendeles@kellysetelfutar.hu címen.

Egyszerre akár több napra is össze válogathatod a rendelésedet. Ez mindenkinek előnyös, hiszen neked nem kell naponta foglalkoznod a rendeléssel, mi pedig előre látjuk az igényeket.

A húsok és halak többségénél tudsz választani Normál és Extra adag között. Ezt az adott étel adatlapján a legördülő menü segítségével választhatod ki. A normál adagok nyersen számolva 15 dkg-ot, míg az Extra adagok nyersen számolva 30 dkg-ot tartalmaznak. Kérlek vedd figyelembe, hogy a különböző húsok az elkészítés során különböző mennyiségű vizet veszítenek.

Hogy hová rendelhetsz azt itt megtalálod.

A minimális rendelési összeg napi 1.500,- Ft, a kiszállítás ingyenes!

 

Heti menü rendelés:

Ha nem szeretnél az étrend összeállításával bajlódni, akkor válaszd a dietetikusunk által összeállított és kiszámolt menüket. Ezek a menük összetételük szerint megegyeznek, csak az adagok különbözőek annak megfelelően, hogy hány kalóriát tartalmaznak.

Menü neve

Napi 2 étkezés
(3 fogás)

Napi 3 étkezés
(4 fogás)

Napi 4 étkezés
(5 fogás)

Herkules menü

2000 Kalória

2500 Kalória

3400 Kalória

Fitness menü

1700 Kalória

2000 Kalória

 2600 Kalória

Light menü

1400 Kalória

1600 Kalória

2000 Kalória

Extra Light menü

1000 Kalória

1200 Kalória

1500 Kalória

Minden héten új összeállítású, változatos menüt találsz.

Hétköznap 12 óráig adhatod le a rendeléseidet a következő napra.
Vasárnap 20 óráig adhatod le a rendelésed, ha a következő hétre szeretnél menüt. Vasárnap 15 óra után már csak keddtől tudsz rendelést leadni. Ezután pedig menüt mindíg csak az aktuális napot követő 2. napra tudsz leadni. Pl. Hétfőn tudsz rendelni menüt szerdai naptól kezdve. Menü rendelésnél tudsz variálni is. Például hétfőre egy Light 4-es menüt, míg keddre mondjuk egy Fitt 3-at.

Az 5 fogásos menük tartalmaznak reggelit is. Mivel megoldhatatlan lenne, hogy mindenhova kiérjen a rendelés a reggeli idejére, ezért a menükben levő reggeli mindig a másnapi reggelit tartalmazza. Másnap délelőtt pedig megkapod az új csomagot. Ha ez nem megfelelő a számodra, akkor kérj inkább 4, vagy 3 fogásos menüt.

Az általad megadott szállítási címre szállítjuk ki az ételed másnap 8 és 13 óra között.
Futáraink a rendeléseket körzetenként szállítják, előre megtervezett útvonalon ezért sajnos a kiszállítás időpontjára vonatkozó egyedi igényeket nem tudunk teljesíteni.
Cím módosítást előző délután 16 óráig tudunk elfogadni kizárólag írásban a rendeles@kellysetelfutar.hu címen.

Hogy hová rendelhetsz azt itt megtalálod.

Hogyan fizethetsz?

 • Készpénzzel
 • Átutalással:
  • Sber Bank
  • HU51141000003164004902000009
  • KELLYS Healthy Life Kft.
  • Közlemény: Rendelés szám!
 • ​Erzsébet-utalvánnyal

Módosítás, Lemondás:

Cím módosítást előző délután 16 óráig tudunk elfogadni kizárólag írásban a rendeles@kellysetelfutar.hu címen.
Ha a rendeléseden módosítanál, vagy lemondanál tételeket/napokat, azt szintén írásban tudod megtenni az e-mail címünkön. Étellel kapcsolatos módosítást/lemondást, csak előző nap 12 óráig tudunk elfogadni.

 

Kérdésed van? Hívj minket, vagy írj nekünk az Elérhetőségeink menüpontban megadott elérhetőségeinken.